Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Twips! akoestisch mobiel trio

Hip met een twist!

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Twips is ouderwets veelzijdig, geroutineerd en enthousiast. En Twips is vernieuwd, met een jong en fris repertoire en een bijpassende restyling. Maar Twips is vooral een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie.

Twips! speelt op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l’oncle Soul en The Baseballs! Met dit verschil: Twips heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romantische serenades.

Heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, Rotterdamse of juist Amsterdamse meezingers, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Meesterlijke entertainers en geweldige muzikanten, jullie hebben van onze opendag echt een feestje gemaakt!

Meer informatie

Twips! akoestisch mobiel trio boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Twips! akoestisch mobiel trio.

Offerte Info

Twips! is interactief

Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio met muziek vanaf de jaren nul tot nu, met de nadruk op hip & hedendaags.

Internationale gezelschappen

Twips! speelt akoestisch-mobiel tussen de gasten. Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans-, Duits- of Spaanstalig publiek draait Twips! z'n hand niet om. Waar u ook vandaan komt, bij Twips! voelt u zich helemaal thuis…

Lied op maat

Peter Faber is een begenadigd tekstschrijver en schrijft op basis van uw input een pakkende tekst op een herkenbare melodie waardoor de boodschap of content bij het publiek beklijft.

Offerte aanvragen voor Twips! akoestisch mobiel trio of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Twips! akoestisch mobiel trio. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen