Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Artiestenbureau

Exceptioneel & Verdienstelijk entertainment

Artiestenbureau met exclusieve, kwalitatieve en gevarieerde artiesten en acts!

Organiseert u een evenement, een opening, jubileum of een feestje? Bent u op zoek naar leuke ideeën en tips voor een bedrijfsuitje, bruiloft, sportevenement, festival of congres? Artiestenbureau EV-entertainment biedt exclusieve, kwalitatieve en gevarieerde artiesten en acts!

Wij leveren zogenoemd Functioneel Entertainment; artiesten en acts die afhankelijk van uw doel en doelgroep worden ingezet. Dit kan zijn met bestaande acts of maatwerk. Onze artiesten zijn podiumkunstenaars en atleten die hun talent en creativiteit combineren met een hoge mate van entertainment en service, om de juiste snaar van uw behoefte te raken! Als exclusief artiestenbureau verzorgen wij de boekingen van akoestisch mobiele en muzikale acts tot en met Urban sport acts. Daartussen bestaat een enorm leuk gevarieerd aanbod aan acts. De exclusieve acts boekt u bij ons bij de bron.

Waarom EV?

Met onze achtergrond en ervaring in evenementenorganisatie, corporate communicatie, horeca, hospitality en artiestenmanagement, kunnen wij op niveau met u meedenken over de juiste invulling van uw programma.

Wij leveren entertainment van topkwaliteit met een uitstekende service. Ondanks ons brede Internationale netwerk, kennen wij de artiesten en acts persoonlijk en weten wij wie, op welk evenement op zijn/haar plaats is. Wij programmeren acts die bijdragen aan het bereiken van uw specifieke doelstelling.

Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen wij brainstormen over de juiste invulling aan entertainment voor uw volgende partij.

Acts & shows Bekijk alle acts & shows

Via 'Acts & Shows' inspireren wij u graag met behulp van entertainmentsoorten, entertainmentgenres, entertainmenttypes en entertainmentfuncties. In een persoonlijk contact, kunnen wij u vrijblijvend, goed adviseren over welke soorten 'Acts & Shows' voor uw doelstelling en doelgroep geschikt zijn, op de locatie en binnen uw budget.

Events Bekijk alle soorten evenementen

Voor een goed advies, een succesvolle programmering, de beste keuze en de juiste mensen op de juiste plaats, is een complete briefing en kennis van een totaalprogramma van belang. Wij geven u binnen dit kader graag suggesties voor specifieke programmaonderdelen wat het belang van het geheel niet wegneemt. Aarzel niet en deel uw visie, uw gedachtegang en uw behoefte met ons. Wij zijn u graag tot dienst met een vrijblijvend advies of suggestie.