Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Over ons

EV-entertainment maakt van je evenement, opening en kick off een onvergetelijk moment. Wij realiseren ons dat ieder evenement een unieke kans is om met je doelgroep te communiceren. Laat die kans niet aan je voorbijgaan. Met onze veelzijdige acts, kennis en ervaring, maken wij van je volgende evenement, een waar succes.

EV-entertainment is een artiestenmanagementbureau met een enorme diversiteit aan acts voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben wij een speciale tak van Urban sportacts welke ook in het bijzonder geschikt zijn voor publieksevenementen, festivals, beurzen, sportdagen, scholen en reclamecampagnes. De acts variëren in stijl, opzet, repertoire en genre doch behoren allen tot de beste kwaliteit die de evenementenbranche rijk is.

In 2019 bestaan we 9 jaar en zijn we trots op de prachtige acts, events, relaties, samenwerkingen en resultaten die we reeds hebben ontwikkeld en bereikt!

Eva de Vries - artiesten manager

Aan het roer van EV-entertainment staat Eva de Vries, die alweer ruim 20 jaar werkzaam is in de evenementenbranche. Verkoop, programmering, concepten, organisatie en uitvoering van evenementen heeft zij gedaan vanuit verschillende evenementenlocaties. Zoals een vijf sterren hotel, partycateraars, een onafhankelijk evenementenbureau en een artiestenbureau, alsmede vanuit de kant van de opdrachtgever. Bij Facilicom Services Group was zij als communicatie adviseur werkzaam op de afdeling Corporate Communications.

EV-entertainment heeft daarmee een veelzijdige achtergrond. Wij kunnen ons daardoor uitstekend inleven in zowel de opdrachtgever, de organisator, de locatiebeheerder, als de cateraar en –uiteraard- niet te vergeten, de artiest.

Onze visie & strategie bij een succesvol evenement

Als geen ander realiseren wij ons dat ieder evenement een eenmalige kans is om op geplande wijze met de doelgroep te communiceren. Een geslaagd evenement komt tot stand door een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Aan de hand van uw doelstelling, uw doelgroep, uw bedrijfscultuur en uw visie met betrekking tot uw interne of externe communicatie, programmeren wij uw evenement met positieve insteek, kennis van zaken, respect voor elkaar en een goede planning! Of het nou gaat om een enkele act of een volledig entertainment programma, samen bereiken wij de beste en mooiste resultaten!

Met passie, overtuiging, service en een zeer gedegen professionele achtergrond, zijn wij je graag van dienst.