Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

CJP

Als CJP acceptant verzorgen wij interactieve programma's en/of voorstellingen op maat. Dit kan gaan over actuele onderwerpen die spelen specifiek op de school, specifiek in een groep of bij de doelgroep jongeren in een bredere zin van het woord. In onze programma's werken we met dans, spoken word, muziek (van klassiek tot hiphop of juist een indrukwekkende combinatie van beide), urban freestyle, verbeelding, content en/of video. We werken graag LIVE, hybride of digitaal en hanteren deze periode flexibele annuleringsvoorwaarden aangaande COVID-19. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Programmamogelijkheden
Op uw locatie of extern, binnen en/of buiten;
Programma's van 45 minuten tot hele dag incl. pauzes;
Deelname in carrousel door (kleine) groepen leerlingen mogelijk;
Programma's te koppelen aan kick off nieuwe schooljaar, kennismakingsweek, diploma-uitreiking, jaarafsluiting, feestdagen e.a.

Laten we samen kijken naar wat er op dit moment wel mogelijk is of boek een hybride of digitaal programma met pakkende culturele content en interactie.

Neem nu contact op en zorg daarmee dat de CKV LIVE dag uitgevoerd kan worden zodra de richtlijnen van het RIVM voldoende versoepelen!