Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Informatie aanvragen

voor Twips! akoestisch mobiel trio

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Twips! akoestisch mobiel trio

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig. Twips is ouderwets veelzijdig, geroutineerd en enthousiast. En Twips is vernieuwd, met een jong en fris repertoire en een bijpassende restyling. Maar Twips is vooral een trio dat staat als een huis, met een verrassende presentatie.

Twips! speelt op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l’oncle Soul en The Baseballs! Met dit verschil: Twips heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romantische serenades.

Heeft u een verzoekje? Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, Rotterdamse of juist Amsterdamse meezingers, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Twips! is interactief

Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio met muziek vanaf de jaren nul tot nu, met de nadruk op hip & hedendaags.