Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Gouden Bomen steltenlopers

Een Frans sprookje op grote hoogte

Tussen de gouden takken met parelmoerkleurige blaadjes verschuilen zich mysterieuze dames. Zij beginnen uiterst elegant te bewegen, de muziek zwelt aan en plotseling bevind je je in het gezelschap van sierlijke art-nouveau boomwezens. Waan je in de Montmartre of in Jardin de Luxembourg met deze Franse dames op hoge, gouden stelten.

De gouden bomen worden vergezeld door mademoiselle Aurélie. Haar stralende verschijning is betoverend. Mademoiselle Aurélie houdt de bomen nauwlettend in de gaten met haar magische vergrootglas. Met grote ogen van verbazing aanschouwt zij deze vreemde wereld. Zo nu en dan raakt zij verstrikt in een prachtige dans met de gouden bomen.

Moeder Natuur was de grootste inspiratiebron voor deze kunstzinnig gestileerde boomfiguren. Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden met deze chique stelten act. Laat je verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt.

‚Äč

Deze act spreekt tot een ieders verbeelding

Meer informatie

Gouden Bomen steltenlopers boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Gouden Bomen steltenlopers.

Offerte Info

GESCHIKT VOOR:

  • Openingen
  • Ontvangsten
  • Festivals
  • Winkelcentra's 
  • Bedrijfsfeesten

Offerte aanvragen voor Gouden Bomen steltenlopers of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Gouden Bomen steltenlopers. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen