Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Offerte aanvragen

voor Gouden Bomen steltenlopers

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Gouden Bomen steltenlopers op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Gouden Bomen steltenlopers

Tussen de gouden takken met parelmoerkleurige blaadjes verschuilen zich mysterieuze dames. Zij beginnen uiterst elegant te bewegen, de muziek zwelt aan en plotseling bevind je je in het gezelschap van sierlijke art-nouveau boomwezens. Waan je in de Montmartre of in Jardin de Luxembourg met deze Franse dames op hoge, gouden stelten.

De gouden bomen worden vergezeld door mademoiselle Aurélie. Haar stralende verschijning is betoverend. Mademoiselle Aurélie houdt de bomen nauwlettend in de gaten met haar magische vergrootglas. Met grote ogen van verbazing aanschouwt zij deze vreemde wereld. Zo nu en dan raakt zij verstrikt in een prachtige dans met de gouden bomen.

Moeder Natuur was de grootste inspiratiebron voor deze kunstzinnig gestileerde boomfiguren. Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden met deze chique stelten act. Laat je verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt.

‚Äč

GESCHIKT VOOR:

  • Openingen
  • Ontvangsten
  • Festivals
  • Winkelcentra's 
  • Bedrijfsfeesten