Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

DJ Alwin & Saxotone

Een DJ en saxofonist de perfecte combinatie

Voor heerlijke ongecompliceerde achtergrondmuziek is Toon Meijer (Saxotone) solo te boeken als saxofonist, maar voor lounge en of clubmuziek speelt Toon graag live mee met de platen van de DJ! 

Een fantastische combinatie

DJ Alwin met live Saxotone (saxofonist) is een zeer succesvolle combinatie. Alle muziek die je kunt bedenken komt uit de speakers, met de 'live energie' van een saxofonist. Wanneer je Saxotone vraagt ​​om samen met DJ Alwin te komen, ben je verzekerd van een topfeest.

Het motto van saxofonist / multi-instrumentalist Toon Meijer is al jaren onveranderd: ‘Blazen tot je er bij neervalt, overal en altijd’. De dynamische en energieke Toon Meijer beweegt zich door die instelling soepel in de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Bent u op zoek naar een goede DJ die uw bedrijfsfeest of personeelsfeest naar een knalpunt brengt? Dan regelt DJ Alwin dat! Bij openingen, bekendmakingen, lanceringen, publicaties, borrels, diners, evenementen, presentaties, beurzen, e.d. zorgt hij dat de juiste sfeer neergezet wordt. Door zijn jarenlange ervaring is hij een meester in binden, verrassen en enthousiasmeren van uw gasten of doelgroep.

Altijd een hit

Er zijn verschillende combinaties mogelijk, afhankelijk van welke muziekstijl de voorkeur heeft. Saxotone en DJ Alwin hebben een geweldig gevoel voor de energie van een avond.

Sax & Tracks; - een avondvullend programma, van Jazz en Soul tot de beste Disco, Funk, Pop en Dance.

Wat een te gek duo!

Meer informatie

DJ Alwin & Saxotone boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van DJ Alwin & Saxotone.

Offerte Info

Stijl/Repertoire:

-Jazz
-Soul
-Disco
-Funk
-Dance
-Electro Swing

 

 

Offerte aanvragen voor DJ Alwin & Saxotone of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van DJ Alwin & Saxotone. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen