Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor DJ Alwin & Saxotone

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u DJ Alwin & Saxotone op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over DJ Alwin & Saxotone

Voor heerlijke ongecompliceerde achtergrondmuziek is Toon Meijer (Saxotone) solo te boeken als saxofonist, maar voor lounge en of clubmuziek speelt Toon graag live mee met de platen van de DJ! 

Een fantastische combinatie

DJ Alwin met live Saxotone (saxofonist) is een zeer succesvolle combinatie. Alle muziek die je kunt bedenken komt uit de speakers, met de 'live energie' van een saxofonist. Wanneer je Saxotone vraagt ​​om samen met DJ Alwin te komen, ben je verzekerd van een topfeest.

Het motto van saxofonist / multi-instrumentalist Toon Meijer is al jaren onveranderd: ‘Blazen tot je er bij neervalt, overal en altijd’. De dynamische en energieke Toon Meijer beweegt zich door die instelling soepel in de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Bent u op zoek naar een goede DJ die uw bedrijfsfeest of personeelsfeest naar een knalpunt brengt? Dan regelt DJ Alwin dat! Bij openingen, bekendmakingen, lanceringen, publicaties, borrels, diners, evenementen, presentaties, beurzen, e.d. zorgt hij dat de juiste sfeer neergezet wordt. Door zijn jarenlange ervaring is hij een meester in binden, verrassen en enthousiasmeren van uw gasten of doelgroep.

Altijd een hit

Er zijn verschillende combinaties mogelijk, afhankelijk van welke muziekstijl de voorkeur heeft. Saxotone en DJ Alwin hebben een geweldig gevoel voor de energie van een avond.

Sax & Tracks; - een avondvullend programma, van Jazz en Soul tot de beste Disco, Funk, Pop en Dance.

Stijl/Repertoire:

-Jazz
-Soul
-Disco
-Funk
-Dance
-Electro Swing