Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Artiestenbureau

Exceptioneel & Verdienstelijk entertainment

Artiestenbureau met exclusieve, kwalitatieve, gevarieerde artiesten, acts en maatwerkproducties voor met name de zakelijke markt!

Organiseer je een evenement, een opening, jubileum, productlancering, feest of een showproductie? Ben je op zoek naar leuke ideeën en tips voor een openingsact, een publiekstrekker, sportief evenement, festival of congres? Artiestenbureau EV-entertainment biedt exclusieve, kwalitatieve en gevarieerde artiesten en acts!

Wij leveren en ontwikkelen zogenoemd 'functioneel entertainment'; artiesten en acts die afhankelijk van je doel en doelgroep worden ingezet. Dit kan zijn met bestaande acts of maatwerk. Onze artiesten zijn podiumkunstenaars en atleten die hun talent en creativiteit combineren met een hoge mate van entertainment en service om de juiste snaar van jouw doelgroep te raken! Als exclusief artiestenbureau, verzorgen wij de boekingen van urban freestyle sporters, dansers, danseressen, zangers, zangeressen, acrobaten, muzikanten en meer podiumtalent. Van kant en klare formats tot en met producties op maat. Onze passie en core business ligt bij dienstverlening middels artistieke invulling en conceptontwikkeling in welke de doelstelling en behoefte van onze opdrachtgevers centraal staat. De exclusieve acts boek je bij ons bij de bron.

Waarom EV?

Met onze achtergrond en ervaring in evenementenorganisatie, corporate communicatie, horeca, hospitality en artiestenmanagement, kunnen wij op niveau met je meedenken over de juiste invulling van het programma.

Wij leveren entertainment van topkwaliteit met een uitstekende service. Anders dan online platforms, kennen wij de artiesten en acts persoonlijk en weten wij wie, op welk evenement op zijn/haar plaats is. Wij programmeren acts die bijdragen aan het bereiken van jouw specifieke doelstelling.

Neem contact met ons op. Samen brainstormen wij over de juiste invulling aan entertainment voor jouw volgende evenement.

Acts & shows Bekijk alle acts & shows

Via 'Acts & Shows' inspireren wij u graag met behulp van entertainmentsoorten, entertainmentgenres, entertainmenttypes en entertainmentfuncties. In een persoonlijk contact, kunnen wij u vrijblijvend, goed adviseren over welke soorten 'Acts & Shows' voor uw doelstelling en doelgroep geschikt zijn, op de locatie en binnen uw budget.