Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Informatie aanvragen

voor Urban act Urban e-Motion

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Urban act Urban e-Motion

Urban-e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt, die het publiek in verwondering en met enorm veel energie en grote glimlach op het gezicht weer achter laat.

Deze unieke en originele crew bestaat uit toptalenten van verschillende Urban Sportdisciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, tricking artists, freestyle voetballers, freestyle basketballers en optioneel erbij Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!

Urban-e-Motion is Nederlands eerste en enige multi gedisciplineerdere Urban Sport crew en is inzetbaar voor dynamische openingsshows voor scholen, congressen, feesten, familiedagen en jubilea. Als entre-acts voor de overgang van diner naar feest, als publiektrekkers op beurzen, tijdens Kick Off events, productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! De show is een verrassende choreografie op hedendaagse energieke muziek - zonder krachttermen- waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staan!