Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Zangact The Triolettes

Voor sfeervolle, swingende, zinderende performances met klasse en van Internationale allure!

Heerlijke muzikale sets voor ontvangsten en borrels op de achtergrond of juist meer op de voorgrond tijdens diners en diner-dansantes.

Drie getalenteerde mooie dames -in de bloei van hun leven- zorgen voor de sparkling en dynamiek tijdens uw netwerk event, uw diner of Award-avond bijvoorbeeld.

Repertoire Geïnspireerd op The Andrew Sisters en in de stijl van het super hippe Post Modern Jukebox, brengen de dames u meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra, maar verassen u daarnaast graag met eigen bewerkingen van songs van onder andere Beyonce en Madonna in een swingende jazzy sound.
The Triolettes manoeuvreren zich moeiteloos tussen ‘Mr. Sandmen’ en ‘Hit the Road Jack’ alsmede tussen ‘Grenade’ van Bruno Mars en ‘Shake it Off’ van Taylor Swift!

Appearance

Op een podium met hun fiftiesmicrofoons en hier en daar een choreografie, zijn de dames een lust voor het oog. De strakke ritmes en styling, worden afgewisseld met luchtiger songs en uitvoeringen waarbij de authenticiteit, het podiumplezier en het enthousiasme The Triolettes in hun kracht zet.

Zo nu en dan – indien gewenst – komen de dames van het podium af het publiek in voor even dat extraatje, de interactie, de beleving en het dansje met de enthousiastelingen binnen het gezelschap.  Ook leuk is om de zangeressen onverwacht van verschillende kanten de zaal met een powersong op te laten komen. De toon wordt direct gezet en een spraakmakende, bruisende avond is begonnen!

Per set, kunnen de dames van jurk wisselen. De opdrachtgever heeft daar uiteraard een stem in!

Wat een stemmen hebben deze dames, een heerlijk repertoire en het is een lust om naar jullie te kijken!

Meer informatie

Zangact The Triolettes boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Zangact The Triolettes.

Offerte Info

Specials

  • Veteranendagen en 5 mei-vieringen, uitgebreid repertoire met herkenbare muziek uit de Tweede Wereldoorlog.;
  • Kerst;
  • Summer Sessions met gitarist;
  • Avondvullend programma The Triolettes & The Tiny Little Bigband
  • Maatwerk

Offerte aanvragen voor Zangact The Triolettes of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Zangact The Triolettes. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen