Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

The Tiny Little Bigband

Op zoek naar een band die je naar de keel vliegt?

Op zoek naar een band die je naar de keel vliegt? We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Let’s Jitter! Tiny Little Bigband heeft een onvergelijkbaar geluid en een unieke uitstraling. We maken muziek die reikt van Frank Sinatra en Duke Ellington tot Michael Bublé en ZZ Top en Aerosmith. We gooien ze bijelkaar en mengen ze tot een aanstekelijke mix. Het is gemakkelijk en toch ruw, jazzy en toch pop, vertrouwd en toch verrassend. En -volgens de mensen die de Jitter ervaring al eens mochten meemaken onvergetelijk!

Tiny Little Bigband is regelmatig te horen op 3FM, TROS Muziekcafé en Cappuccino (Radio 2) en was altijd vaste bezoeker van het Glazen Huis. Het is de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz), uiteenlopende bedrijfs- en theaterevenementen (o.a. Joop van den Ende Producties) en talloze privéfeesten. Ook mag het zich de muzikale hofeverancier noemen van Hotel Huis ter Duin en de SS Rotterdam.

Voor herhaling vatbaar!

Meer informatie

The Tiny Little Bigband boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van The Tiny Little Bigband.

Offerte Info

Inzetbaarheid

  • 4-mans formatie incl. Franklin Brown
  • 5-mans formatie incl. saxofonist
  • 8-mans formatie incl. 4 blazers
  • 4-, 5- of 8 mans formatie plus DJ
  • Met gast optreden van The Triolettes
  • Avondvullend programma met The Triolettes


 

Nieuwe samenwerking!

Maak kennis met de zinderende, nieuwe samenwerking: The Tiny Little Bigband en The Triolettes!

Deze stijlvolle combinatie brengt u spannende en verrassende remakes van de grote hits van nu en vroeger. Zowel Frank Sinatra, Blondie en Beyonce komen voorbij in een swingend, jazzy jasje.

De unieke combinatie van dit combo met crooner Franklin Brown én de zoete vocalen van The Triolettes maakt dat deze act zowel instrumentaal, in solo- of duet-vorm of allen tezamen uw avond onvergetelijk zullen maken.

De act bestaat uit een avondvullend programma dat zal opbouwen van easy listening ballads tot dansbaar, swing-repertoire, waarbij verschillende jurken elkaar in rap tempo opvolgen.

Avondvullend programma

Van inloop van de gasten tot en met de koffie of feest na het diner, geweldige, kwalitatieve en zeer gevarieerd live programma welke zorgvuldig en passend bij de avond wordt samengesteld uit de volgende elementen:

The Triolettes ‘Vintage Vocal Swing’ begeleid door combo;

Solo en duo partijen van de zangeressen;

Franklin Brown met combo en backing vocals;

Kleding wissels van The Triolettes;

Tiny Little Bigband bestaande uit: toetsen, drums en gitaar optioneel uit te breiden met saxofonist of 4 blazers inclusief saxofonist; Optioneel een bijpassende DJ indien na het diner nog een afsluitende borrel of feest is.

Offerte aanvragen voor The Tiny Little Bigband of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van The Tiny Little Bigband. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen