Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Informatie aanvragen

voor Levensechte Nijlpaard animatie-act, 'Nellie de Hippo'

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Levensechte Nijlpaard animatie-act, 'Nellie de Hippo'

Het is maar goed dat Nellie de Hippo uiteindelijk Alki tegen is gekomen. Want wat moet een nijlpaard nou helemaal in haar eentje in een ver vreemd land waar zij verder niemand kent? Alki weet bovendien overal en nergens de weg omdat zij al jaren rondzwerft over de hele wereld. Zij zag onmiddellijk aan haar lieve ogen dat grote Nellie een klein hartje heeft. Al krijgt ze nog wel af en toe de bibbers van haar enorme muil als ze moet gapen. Nu ontdekken zij samen de wijde wereld. Oké, soms hebben ze wel eens ruzie. Ze wil haar zo graag van alles leren en nijlpaarden zijn nou eenmaal niet zo vlug van begrip. Gelukkig duurt dat nooit lang en zijn zij vlug weer de beste maatjes. Als je goed kijkt, kun je aan haar oren zien of Nellie weer goede zin heeft, misschien doet ze dan wel een dansje. Eigenlijk is Nellie het allerliefste nijlpaard van de hele wereld!

Nellie heeft ook iets belangrijks aan haar vriendin geleerd: loop nooit vlak achter een nijlpaard wanneer haar staart gaat draaien…

Nellie de Hippo is een indrukwekkende meer dan levensgrote verschijning van 4,5 meter lang en 2,20 meter hoog. 3 artiesten realiseren deze act. Er is veel dat ze kan, haar oren, ogen en tong kunnen bewegen, haar neus sproeit water en zij maakt echte nijlpaardgeluiden maar ze kan ook zingen en dansen. Als haar staart gaat draaien kun je beter je neus dichthouden.

INZETBAARHEID:

  • 2 sets van 45 minuten, binnen 4 uur
  • optioneel, drie drijvende Nijlpaardkoppen voor vijvertjes, waterbakken