Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor Swingende Roaring Twenties show 'Gatsby Cool Collective'

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Swingende Roaring Twenties show 'Gatsby Cool Collective' op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Swingende Roaring Twenties show 'Gatsby Cool Collective'

‘Gatsby Cool Collective’ is dé high energy, sensationele, glamorous act met muziek en styling uit ‘The Roaring Twenties’ & ‘Great Gatsby’’ en een lekkere beat van nu! Doe je haar in de krul en zet je Charleston schoenen klaar. Boek ‘Gatsby Cool Collective’ en herleef de gouden tijden van de jaren 20. Het jazztijdperk, dat bekend staat om zijn glamour, uitbundige luxe en extravagante feesten. 

De baiscrew bestaat uit twee geweldige zangeressen, twee dansparen, een DJ, VJ en een sexy saxofonist. Het podiumplaatje is helemaal af met een led-video-scherm en DJ booth, op welke prachtige beelden worden vertoond uit deze inspirerende tijd. Bewegend beeld van in luxury feestende en dansende mensen, in zalen met marmeren vloeren rondom fonteinen, worden afgewisseld met mooie graphics en bijpassende sfeerbeelden voor een ongekende sensatie op de dansvloer! De artiesten en het publiek flirten met de omgeving en wanen zich in de elegante en romantische tijd van ‘The Roaring Twenties’!

De zangeressen -dressed to impress- zingen bekende hits van onder andere Bruno Mars en Beyonce in vintage stijl onder begeleiding van stevige dansbare beats van de charismatische DJ. De zwierende danseressen met wisselende flapper dresses, de ondeugende dansers en de scheurende noten van de saxofoon, maken de club compleet en zorgen voor een onvergetelijke avond! Durf jij de Charleston Challenge of Lindy hop aan?

‘Gatsby Cool Collective’ zingt, danst en speelt -geïnspireerd op de Electro Swing stijl- zowel vintage als modern repertoire, maar altijd met een moderne dansbare beat!