Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor The Triolettes act Bevrijdingsdagen

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u The Triolettes act Bevrijdingsdagen op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over The Triolettes act Bevrijdingsdagen

Met veel plezier verzorgen The Triolettes een stijlvol, muzikaal, meerstemmig optreden, waarbij hun passie, gecombineerd met uw specifieke wensen, uw evenement memorabel zullen maken!

The Triolettes zijn te boeken voor de muzikale omlijsting van elke borrel-, receptie, diner of andere feestelijke aangelegenheid. Hun programma bestaat uit de ware oldies zoals 'Mr. Sandman' en 'Tico Tico', maar zij zingen ook hedendaagse songs van onder andere Amy Winehouse en Jason Mraz in een heerlijke '50's sound! De dames staan altijd garant voor een programma op maat. Zo zijn ze mét of zonder band te boeken als 'sfeermakers' met swingende up-tempo nummers, of als 'sfeerondersteuners' met rustiger repertoire."

The Triolettes laten hoe dan ook een onvergetelijke indruk achter, zowel met hun verschijning maar zeker vanwege hun vocale kwaliteiten.

Refenties

  • Victory Party Veghel 2015
  • Bevrijdings theaterconcert 'Yes we meet again' 2015
  • Veteranendag Noord West Veluwe 2015
  • Bevrijdingsfestival Drenthe 2015
  • Pieperfestival Emmeloord