Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor Anna & Rick, Jazz Soul en Chansons

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Anna & Rick, Jazz Soul en Chansons op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Anna & Rick, Jazz Soul en Chansons

Een combinatie van bekende Soul en Jazz standards, van mooie ballads tot swingende uptempo songs! Voor een heerlijke Lazy Sunday, een fijne borrel /receptie of gezellig diner.

Het verhaal van Anna & Rick begint jaren geleden, wanneer de jonge conservatoriumstudent Rick een baantje heeft als pianist op een balletschool. Aan de ‘barre’ staat een vijfjarig meisje keurig haar klassieke balletpasjes te oefenen: Anna. Hun wegen zullen elkaar nog vaak kruisen, zoals bij het toelatingsexamen van Anna voor de Frank Sanders Academie: Rick begeleidt haar dan bij het onderdeel zang. Ze wordt toegelaten!

Anna’s musicalcarrière brengt haar uiteindelijk over de hele wereld. Ook Rick treedt met verschillende ensembles en bands wereldwijd op. Uiteindelijk komen zij elkaar weer tegen, en hun gezamenlijke liefde voor jazz, soul en chansons leidt ertoe dat ze als duo gaan optreden. Sinds 2018 zijn zij te boeken tijdens recepties, diners, bruiloften en bedrijfsevents, waarbij spelplezier en een classy ‘lounge atmosphere’ hun kenmerken zijn.

Formatie: Zangeres met pianist/zanger

Voorbeelden uit het bestaande repertoire:

Mr Bojangles
The lady is a Tramp
The boy from Ipanema
Summertime
Fly me to the moon
Ain’t no sunshine
Unforgettable
Uitgebreid Kerstrepertoire in december