Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Informatie aanvragen

voor TOMV, Tom Vegter freestyle voetbal

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over TOMV, Tom Vegter freestyle voetbal

TOMV, ‘ballen’ als passie. Eén met de bal. Soms letterlijk, als de bal op de zijkant van z’n hoofd is beland en hij de bal heen en weer wiegend op die plek houdt. Vervolgens beweegt de bal in een vloeiende beweging weer naar de voeten van Tom, waar de snelheid van de bal - in acrobatische bewegingen - van voet naar voet, je doet duizelen. Hoe doet ‘ie dat?

Je moet het zien, dan beleef je de passie van TOMV! Tom is een freestyle voetballer, die al jaren shows en clinics geeft. Hij heeft onder andere deelgenomen aan tv-programma’s, zoals ‘Wedden dat ik het kan’ en ‘Zapplive’ , aan een marketing-campagne voor Cruyff Sport en als ambassadeur van de KNVB. Het heeft hem op allerlei plekken in Nederland en de wereld gebracht, van Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel tot Lissabon en Berlijn en deelname aan shows als Kerstcircus AHOY met zijn groep Urban e-Motion evenals een uniek optreden met die groep live op TV voor de Koning en miljoenen mensen die tijdens de Koningsvaart in Amsterdam, aan de buis gekluisterd waren.

TOMV is een jonge, professionele freestyle voetballer, met een representatief voorkomen, waar het prettig mee werken is, zowel voor, tijdens als na de show. Tom studeert Bewegingswetenschappen in Groningen en is een opvallend goede didacticus. Hij heeft plezier in het overbrengen van zijn enthousiasme en weet heel goed hoe hij de zaken bij verschillende doelgroepen moet aanpakken

Hard werken heeft hem gemaakt tot een entertainer, die met de bal mensen blijft verwonderen en boeien. Hij wil graag zijn skills en kernwaarden als doorzettingsvermogen en passie doorgeven aan zowel kinderen als volwassenen. Heel bewust en doordacht is Tom bezig met het blijven ontwikkelen van kwalitatieve, mooie shows, die interessant zijn voor het publiek.

Inzetbaar voor:

  • solo show’s
  • duo show met REEMZ, freestyle basketball
  • show met Urban e-Motion
  • workshops
  • (reclame) campagnes
  • winkels en winkelcentra als publiekstrekker
  • sportdagen, scholenprogramma’s
  • sportgala’s
  • maatwerk in grotere producties of sportieve evenementen.