Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Jazz formatie The Ghost, the King and I (the GKI)

Jazz geïnspireerd door klassiek

Het jazztrio “The Ghost, the King and I” is een drumloze bezetting die werd opgericht door pianist Rob van Bavel (I) en bestaat verder uit gitarist Vincent Koning (The King) en contrabassist Frans van Geest (The Ghost). De drie heren brengen een programma waarbij krachtig eigen werk, kernachtige improvisaties en bewerkingen van klassieke composities (o.a. Debussy, Bach, Ravel en Gershwin) centraal staan. Instrumentale jazz van absoluut topniveau!

The Ghost, the King and I brengt een swingend programma. De sprankelende arrangementen bieden volop ruimte voor improvisatie en het sublieme samenspel van de drie virtuoze instrumentalisten maakt een concert tot een echte ‚must hear’.

Rob van Bavel is een van de meest gevraagde pianisten van ons land. Hij won verschillende prijzen, waaronder de tweede prijs van de prestigieuze Thelonious Monk Jazzpiano Competitionin Washington D.C.. Op meer dan honderd albums is zijn naam te vinden als leider, sideman en componist/arrangeur. Hij tourde de hele wereld over om te spelen met muzikale grootheden als Woody Shaw, Randy Brecker en Johnny Griffin. Momenteel is hij als docent verbonden aan de conservatoria van Rotterdam en Amsterdam.

Frans van Geest is een van de bekendste en veelzijdigste jazzbassisten van Nederland. Hij is o.a. bassist van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, waar hij de stuwende motor is tussen de ritmesectie en de melodie-instrumenten. Bij The Ghost, the King and I is hij het cement tussen prachtig samenvloeiende piano- en gitaarakkoorden.

Vincent Koning is jazzgitarist en docent. In 1997 studeerde hij Cum Laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij speelt inmiddels over de hele wereld en werkte samen met vele bekende musici, waaronder Benny Bailey, Deborah Brown, Scott Hamilton, Piet Noordijk en Jarmo Hoogendijk.

Dit is absoluut de top! We hebben genoten van hun optreden.

Meer informatie

Jazz formatie The Ghost, the King and I (the GKI) boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Jazz formatie The Ghost, the King and I (the GKI).

Offerte Info

Inzetbaar voor:

Achtergrondmuziek
Voorgrond luister sets
Concerten

Doelgroepen:

Hoger opgeleid
Directie en hoger kader
Klassiek geinteresseerden
Jazz liefhebbers
Politici

Offerte aanvragen voor Jazz formatie The Ghost, the King and I (the GKI) of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Jazz formatie The Ghost, the King and I (the GKI). oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen