Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Tangogitarist & bandoneonspeler

Prachtige, zwoele melodien

Gitarist Kay Sleking speelt tango in uiteenlopende formaties. Hij treedt op als solist, als begeleider, in een ensemble of in een compleet orkest. Bijzonder puur klinkt de tango als Sleking solo speelt. Maar ook in combinatie met een bandoneonist, violist, pianist, contrabassist of een zanger klinkt zijn tango prachtig melancholiek. Naast gitaar speelt Sleking ook contrabas in verschillende formaties.

Sinds begin jaren negentig treedt Sleking met verschillende musici op in concertzalen in binnen- en buitenland. Hij was onder meer te horen in Het Concertgebouw en De Kleine Komedie in Amsterdam, en in de Rotterdamse Doelen. Hij speelde op het Ullapool Guitar Festival in Schotland, het Healdsburg Guitar Festival in San Francisco en het Festival de Fénétrange in Frankrijk.

Sleking speelde in de tangoformatie Marlous Lazal Y Che Tango, met onder anderen bandoneonist Alfredo Marcucci en bassist Luc van Gestel. Met bandoneonist Leo Vervelde en bassist Sanne van Delft trad hij op in tangotrio Otros Tiempos. In 2005 nam Sleking het initiatief voor het gitaartrio Guitarras Tango dat zich toelegt op traditionele tangomuziek. Guitarras Tango treedt op in binnen- en buitenland.

Het is de timing van die typische tangoswing, die tango tot Tango maakt.

Meer informatie

Tangogitarist & bandoneonspeler boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Tangogitarist & bandoneonspeler.

Offerte Info

Offerte aanvragen voor Tangogitarist & bandoneonspeler of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Tangogitarist & bandoneonspeler. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen