Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Nederlandse Freestyle basketballer Galdino

Dé specialist in het leveren van indrukwekkende freestyle basketball tricks

Als 13-jarig jongetje werd Galdino verliefd op basketbal. Hij werd lid van een basketbalvereniging en in 4 jaar tijd ontwikkelde hij zich tot de startende point guard van junioren eredivisie (landelijke competitie). Als point guard hield Galdino ervan om te dribbelen en na het zien van de wereld bekende reclame van Nike in 2011, werd hij nog meer geprikkeld en uitgedaagd om zijn balvaardigheid tot het maximale te ontwikkelen in de vorm van freestyle basketbal. Aangezien één bal niet voldoende was daagde Galdino zichzelf uit door continu met twee ballen te dribbelen, wat hij snel onder controle kreeg. In 2002 won hij zijn eerste freestyle basketbal battle tijdens een groot basketbal event, waar hij meer ervaren freestylers versloeg.

Vanwege zijn unieke manier van optreden en entertainen van het publiek, werd hij na de battle direct gevraagd om lid te worden van de freestyle groep W.O.T.S. (Word On The Streets). De freestyle groep W.O.T.S. genoot veel respect in de entertainmentwereld in Nederland als ook Europa. In 2005 wonnen ze de titel: "Europese Freestyle Basketbal Kampioenen".

In de jaren erna gebruikte de Nederlandse basketballer zijn opgedane ervaring, om innovatieve en nieuwe eigen shows te vertonen, waarin Galdino meerdere disciplines combineert met freestyle basketbal, wat reeds heeft geresulteerd in meerdere optredens over Europa voor grote merken zoals: Nike, Jordan, Diesel en Rabobank.

Voor Galdino is één bal niet voldoende, met zijn freestyle tricks weet hij het publiek op unieke wijze te entertainen!

Meer informatie

Nederlandse Freestyle basketballer Galdino boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Nederlandse Freestyle basketballer Galdino.

Offerte Info

Te boeken voor:

  • Workshop of clinic
  • Sportgala
  • Sportdagen en scholenprogramma's
  • Zakelijke evenementen
  • Videoprojecten
  • Openingen

Offerte aanvragen voor Nederlandse Freestyle basketballer Galdino of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Nederlandse Freestyle basketballer Galdino. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen