Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Informatie aanvragen

voor Band Ratatouille

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Band Ratatouille

Wat krijg je als je een fantastische jazzsaxofonist, een energieke basacrobaat, de eigenwijste drummer/percussionist tussen Cuba en Rotterdam, een gitarist-waar-desmart- vanaf-spat en een accordeonist/zanger die de droom van iedere schoonmoeder is, bij elkaar zet in de muzikale smeltkroes van het podium? Hoe gek het ook klinkt:

Ratatouille!

Ratatouille speelt een kruidige mengelmoes van swingend, dansbaar repertoire en ouderwetse smartlappen. Vrolijke meezingers en opzwepende ritmes vormen de ingrediënten voor een onweerstaanbaar gerecht uit de internationale keuken. Een Zuid- Amerikaanse peper en een scheutje Caribische rum veranderen een typisch Hollandse dagschotel in een gastronomische creatie waar het publiek geen genoeg van krijgt. Een gerecht dat bovendien zo gevarieerd is, dat het moeiteloos is aan te passen aan de smaak van het publiek. Jong of oud, Engels, Frans, Spaans of Nederlands, iedereen komt aan z'n trekken met Ratatouille! Van de Holland-Amerika Lijn tot het café om de hoek, van bedrijfsreceptie tot zilveren bruiloft is Ratatouille graag van de partij.

Ratatouille speelt ook als semi-akoestische band, die niet gebonden is aan een podium. Door een ingenieus klein drumstel en het gebruik van slechts één microfoon is Ratatouille in staat om op verschillende plaatsen te spelen. Zowel tijdens als tussen de sets door, kunnen de muzikanten dié plek zoeken waar ze het best tot hun recht komen.

 

Inzetbaarbaarheid:

  • Podiumact 3 x 45 minuten
  • Semi-akoestische
  • mobiele band
  • Voorafgegaan door Twips!
  • Events met festivalsetting
  • Doelgroep 40plus
  • Bijzonder goed bij hoger opgeleid publiek