Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor Host, Motivator 'Rajiv the Chief'

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Host, Motivator 'Rajiv the Chief' op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Host, Motivator 'Rajiv the Chief'

'Rajiv the Chief' is Host, MC, Presentator, Discussieleider en Spelbegeleider met positieve energie, groot improvisatievermogen en dance skills!

Rajiv is inzetbaar voor business events, publieksevenementen, scholen en overheid, als moderne spreekstalmeester, het ondersteunen in serieuze content of om juist 'lucht' en/of 'licht' te brengen in een programma. Rajiv spreekt op een natuurlijke wijze een jonge doelgroep aan maar kan als geen ander ook volwassenen ,hoog- en laag opgeleiden, in beweging krijgen, zowel voor projecten met voertaal Nederlands en/of Engels. Wil je aandacht voor je beursstand...neem contact met ons op voor een concept op maat! 'Rajiv the Chief' laat geen prospect voorbij lopen!

Rajiv is begonnen binnen de podiumkunst met dansen voor de spiegel en het proberen te imiteren van Michael Jackson. Gebiologeerd door de illusies van de moonwalk, de wave en de robot, probeerde hij deze bewegingen na te doen.

Tijdens zijn middelbare school periode beleefde hij veel plezier aan dans maar koos hij ervoor om zijn academische doelen na te streven door het studeren van fysiotherapie.

Tijdens zijn opleiding voelde hij toch een serieuze roeping voor dans en stapte hij over op een dansleiding van Lloyd Marengo van het HipHopHuis. Vanaf dat moment, is zijn hobby een roeping en passie geworden met 'Popping' als specialisme.

Sinds 2007 is hij een deel van de eerste dynamische crew in Nederland: De Pop'arazzi Crew. Gezamenlijk hebben zij vele performances gedaan en battles gewonnen - Juste Debout in Parijs is de grootste tot nu toe! Afrika, India en de Verenigde Staten zijn andere mooie stops op zijn globetrotting dansavontuur geweest.

Sinds enkele jaren zijn de podiumactiviteiten van Rajiv uitgebreid van dans naar ook theater en conceptontwikkelaar. Dit heeft hem met verschillende theaterstukken al gebracht naar Senegal, Denemarken, India en een aantal landen in Europa. Zijn brede interesse in de podiumkunsten maakt hem een uitstekende speler en heeft hem artistieke visie op dit gebied opgeleverd.

Zijn actieve betrokkenheid bij de Internationale Toastmaster middenveld en lokaal kampioen 'spreken in het openbaar' heeft hem gevormd als presentator en host. Als gewaardeerd en bekende persoonlijkheid in de Urban scene en dansgemeenschap, maakt hem bijzonder geschikt voor het hosten van een Urban (deel)event.

Rajiv heeft een brede scope en interessegebied en heeft zijn talenten als spreker en gastheer verder ontwikkeld door opleidingen op het gebied van Mediapresentatie en Training in Hilversum.

Inzetbaar als

  • Host/ MC / Presentator
  • Dagvoorzitter
  • Motivator / Energizer voor een 'Dance along'
  • Publiekstrekker in een beursstand
  • Danser Popping, Hiphop, Streetdance
  • Coaching van jongeren
  • Workshop Popping
  • Acteur, model, danser voor video's en campagnes