Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Host, Motivator 'Rajiv the Chief'

Hosting, popping & coaching, het liefst doet Raijv het allemaal tegelijk in één project!

'Rajiv the Chief' is Host, MC, Presentator, Discussieleider en Spelbegeleider met positieve energie, groot improvisatievermogen en dance skills!

Rajiv is inzetbaar voor business events, publieksevenementen, scholen en overheid, als moderne spreekstalmeester, het ondersteunen in serieuze content of om juist 'lucht' en/of 'licht' te brengen in een programma. Rajiv spreekt op een natuurlijke wijze een jonge doelgroep aan maar kan als geen ander ook volwassenen ,hoog- en laag opgeleiden, in beweging krijgen, zowel voor projecten met voertaal Nederlands en/of Engels. Wil je aandacht voor je beursstand...neem contact met ons op voor een concept op maat! 'Rajiv the Chief' laat geen prospect voorbij lopen!

Rajiv is begonnen binnen de podiumkunst met dansen voor de spiegel en het proberen te imiteren van Michael Jackson. Gebiologeerd door de illusies van de moonwalk, de wave en de robot, probeerde hij deze bewegingen na te doen.

Tijdens zijn middelbare school periode beleefde hij veel plezier aan dans maar koos hij ervoor om zijn academische doelen na te streven door het studeren van fysiotherapie.

Tijdens zijn opleiding voelde hij toch een serieuze roeping voor dans en stapte hij over op een dansleiding van Lloyd Marengo van het HipHopHuis. Vanaf dat moment, is zijn hobby een roeping en passie geworden met 'Popping' als specialisme.

Sinds 2007 is hij een deel van de eerste dynamische crew in Nederland: De Pop'arazzi Crew. Gezamenlijk hebben zij vele performances gedaan en battles gewonnen - Juste Debout in Parijs is de grootste tot nu toe! Afrika, India en de Verenigde Staten zijn andere mooie stops op zijn globetrotting dansavontuur geweest.

Sinds enkele jaren zijn de podiumactiviteiten van Rajiv uitgebreid van dans naar ook theater en conceptontwikkelaar. Dit heeft hem met verschillende theaterstukken al gebracht naar Senegal, Denemarken, India en een aantal landen in Europa. Zijn brede interesse in de podiumkunsten maakt hem een uitstekende speler en heeft hem artistieke visie op dit gebied opgeleverd.

Zijn actieve betrokkenheid bij de Internationale Toastmaster middenveld en lokaal kampioen 'spreken in het openbaar' heeft hem gevormd als presentator en host. Als gewaardeerd en bekende persoonlijkheid in de Urban scene en dansgemeenschap, maakt hem bijzonder geschikt voor het hosten van een Urban (deel)event.

Rajiv heeft een brede scope en interessegebied en heeft zijn talenten als spreker en gastheer verder ontwikkeld door opleidingen op het gebied van Mediapresentatie en Training in Hilversum.

Wat een flair, improvisatievermorgen en positieve energie heeft Raijv! Onze Urban Challenge is mede door zijn inzet en kennis van de community en lifestyle zeer geslaagd!

Meer informatie

Host, Motivator 'Rajiv the Chief' boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Host, Motivator 'Rajiv the Chief'.

Offerte Info

Inzetbaar als

  • Host/ MC / Presentator
  • Dagvoorzitter
  • Motivator / Energizer voor een 'Dance along'
  • Publiekstrekker in een beursstand
  • Danser Popping, Hiphop, Streetdance
  • Coaching van jongeren
  • Workshop Popping
  • Acteur, model, danser voor video's en campagnes

 

Offerte aanvragen voor Host, Motivator 'Rajiv the Chief' of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Host, Motivator 'Rajiv the Chief'. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen