Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr

Smooth, Swinging & Sophisticated

Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr brengt Amerikaanse muziekstijlen van 1930 tot nu. Relaxte jazz, soft pop, bossa’s, ballads en dansbare samba’s, R&R, salsa, soul en disco. Zij zingt en speelt met natuurlijk gemak, ook zonder begeleiding van een band. Heleen valt op als een van de weinige vrouwen in de Nederlandse jazz en lichte muziek die zowel piano spelen als zingen. Soepel swingend brengt zij sfeer op receptie en diner dansant, plezierig op de achtergrond of in een hogere versnelling. Naast allround repertoire heeft Heleen een speciaal programma van haar favoriete songs uit de gouden jaren van de vocale jazz, eventueel samen met een contrabassist.

TWO TIMES A LADY: Heleen op piano/toetsen/zang met basgitariste/zang. Deze formatie is zeer geschikt voor receptie en diner dansant in intieme setting.
THREE TIMES A LADY: Heleen op piano/toetsen/zang met basgitariste en drumster die ook zingen. Deze formatie is zeer geschikt voor receptie en diner dansant.
FOUR TIMES A LADY: plus een Lady op saxofoon. Deze samenstelling is zeer populair. De vier Ladies zorgen voor feest of spelen lekkere achtergrondmuziek.
FIVE TIMES A LADY: aangevuld met percussioniste die conga’s, bongo’s en subtiele kleine percussie toevoegt aan het bandgeluid. De Ladies zijn nu een compleet orkest dat spectaculair klinkt en oogt.

"Het is zeldzaam in de jazz, vrouwen die zingen en zelf spelen. Heleen doet dat fantastisch."

Meer informatie

Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr.

Offerte Info

Offerte aanvragen voor Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen