Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Offerte aanvragen

voor Nederlandse Freestyle basketballer REEMZ

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Nederlandse Freestyle basketballer REEMZ op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Nederlandse Freestyle basketballer REEMZ

Freestyle basketballer REEMZ heeft enkele jaren in de Basketbal Eredivisie gespeeld voor jongeren tot 18 jaar. Apetrots is hij op een show die hij tussen de Half Time Nederland mocht verzorgen samen met niemand minder dan Dennis Rodman! Zijn passie voor basketbal en performen heeft hij gecombineerd en is continue in ontwikkeling. In freestyle basketball kan hij zich helemaal uitleven en nieuwe tricks leren en ontwikkelen. Zo combineert REEMZ in trainingen bijvoorbeeld ook Martial Arts met Freestyle basketball en liggen in combinaties van Urban sporten zijn volgende uitdagingen. Ooit wil REEMZ met een crew een wereldtour maken en die ‘Big dream’ begon voor hem in Kerstcircus Ahoy 2012 met zijn crew multi gedisciplineerde Urban sport crew ‘Urban e-Motion’!

REEMZ heeft in zijn Freestyle Basketbal carrière inmiddels al meer dan honderden optredens op zijn naam staan. De hoogtepunten van de Nederlandse freestyle basktballer zijn: het Kerstcircus in Ahoy, optreden voor de Koning en Koningin tijdens de koningsvaart, het WK basketbal in Spanje, Zapplive, Telekids en de optreden tijdens de halftime tussen Nederland – USA. Daarnaast reist hij de wereld over om zijn kunsten te vertonen op internationale battles, waaronder in China, Frankrijk, Hongarije en Italië.

De Nederlandse Freestyle basketballer weet met zijn positiviteit en energie ieder publiek te vermaken. Komt zijn gezicht je bekend voor? Hij was onderdeel van het BNN programma ‘The Freestyle Games’ waar hij een plek in de finale wist te bemachtigen.

Inzetbaar voor:

- Solo shows
- Duo show met TOMV freestyle voetbal
- Show met Urban e-Motion
- Workshops
- (Reclame) campagnes
- Winkelcentrum promotie
- Sportdagen
- Sportgala's
- Productie op maat