Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Informatie aanvragen

voor Mobiele DJ

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Mobiele DJ

De grote kracht van de Mobiele DJ is de muzikale belevenis binnen een feest. Oftewel: geen enorme geluidsinstallaties, maar kortstondige, intieme feestjes. Met dit instant party concept worden groepjes binnen een groep op steeds andere wijze geëntertaind. Omdat de geluidsbron en –richting gemakkelijk aan te passen is, kan wie gewoon wat wil bijpraten en borrelen zich prettig verstaanbaar maken.’ Natuurlijk is de Mobiele DJ ook voor kleinere partijen als stand-alone DJ set zeer geschikt.

De Mobiele DJ is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. De Mobiele DJ werkt met Iphone / Ipod touch en Ipad waardoor allerhande muziek mogelijk is.

Er is een microfoon aanwezig en er zijn brandings-mogelijkheden. De Mobiele DJ biedt entertainment zoals entertainment bedoeld is op een particulier feest, een bedrijfsevenement of op een festival. De DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met het publiek om moeten gaan. Gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten dance en electro.

De mobiele DJ is een hit voor vaartochten in het algemeen en niet te vergeten voor SAIL AMSTERDAM 2020  in het bijzonder (van 12-16 augustus 2020)

Mogelijkheden:

  • male or female DJ;
  • zingende DJ Marcel of Tatum;
  • met saxofonist, MC en/of dansers;
  • branding op mobiele DJ booth;
  • met zendersysteem om in te prikken op het centrale zaalgeluid;
  • met concept stille DJ inclusief koptelefoons.