Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Mobiele DJ

Instant party!

De grote kracht van Spinkit is de muzikale belevenis binnen een feest. Oftewel: geen enorme geluidsinstallaties, maar kortstondige, intieme feestjes. Met dit instant party concept worden groepjes binnen een groep op steeds andere wijze geëntertaind. Omdat de geluidsbron en –richting gemakkelijk aan te passen is, kan wie gewoon wat wil bijpraten en borrelen zich prettig verstaanbaar maken.’ Natuurlijk is de Spinkit ook voor kleinere partijen als stand-alone DJ set zeer geschikt.

Spinkit is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkit werkt met Iphone / Ipod touch en Ipad waardoor allerhande muziek mogelijk is.

Er is een microfoon aanwezig en er zijn brandings-mogelijkheden. Spinkit biedt entertainment zoals entertainment bedoeld is op een particulier feest, een bedrijfsevenement of op een festival Onze DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met het publiek om moeten gaan. Gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten dance en electro.

Meer informatie

Mobiele DJ boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Mobiele DJ.

Offerte Info

Mogelijkheden:

  • witte of zwarte Spinkit
  • male or female DJ
  • optioneel met saxofonist: optioneel branding op de Spintkit

Offerte aanvragen voor Mobiele DJ of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Mobiele DJ. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen