Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Urban dance act Jungle Boogie

Een hedendaagse vertolking van wilde Afrikaanse dieren door freerunners, trickers en (street)dancers en andere freestylers met totaal verschillende danstijlen!

Jungle Boogie is een te gekke nieuwe en zeer originele swingende act ontwikkeld in 2018 als nieuwkomer op het bekende Zomercarnaval in Rotterdam.

Er is een parade gemaakt met een prachtige vertolking van wilde - Afrikaanse dieren zoals panters, apen, slangen, planten, zebra’s en stokstaartjes en een Majestueuze leeuw. Ieder soort kent z’n eigen ritme, choreografie en specifieke bewegingen en is afzonderlijk interessant om naar te kijken. Als samenspel met publieksinteractie en het de interactie tussen de diersoorten en planten is het een indrukwekkende, kleurrijke en originele act!

De act is op maat inzetbaar als publiekstrekker in de vorm van een parade of in kleinere varianten voor events, beurzen of in winkelcentra. Naast de parades zijn er shows op maat te boeken en worden een aantal diersoorten in een choreografie gecombineerd voor een te gekke, dynamische podiumshow als opening of entre-act van circa 5 minuten per show. De show kan eventueel meerdere keren voor wisselend publiek herhaald worden en kan voorafgegaan worden door een stukje parade maken. 

De act is inzetbaar vanaf circa 5 performers tot circa 35 performers. Voor evenementen en gelegenheden die een link hebben met wilde dieren, Afrika, Afrikaanse dieren of die dieren en moderne dansstijlen willen inzetten voor vermaak en aandacht van publiek is Jungle Boogie de act bij uitstek!

Beestachtig goede moves

Meer informatie

Urban dance act Jungle Boogie boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Urban dance act Jungle Boogie.

Offerte Info

TE BOEKEN VOOR:

  • Openingen
  • Entre acts
  • Begeleiden gasten
  • Parades
  • Beurzen

Offerte aanvragen voor Urban dance act Jungle Boogie of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Urban dance act Jungle Boogie. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen