Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Great Gatsby acteurs Daisy & Jay, dansers & hosting entertainers

Maak uw Gatsbyfeest compleet met dit geweldige koppel zo uit de "Roaring Twenties"!

Daisy en Jay zijn een heerlijk koppel zo uit de 'Roaring Twenties', de 'Gouden tijden' gelopen...Ze hebben zin in een Great Gatsby Party en dansen er graag op los. Een relatie is niet zonder up's en down's dus geregeld flirt Jay met de gasten op de dansvloer en maakt Daisy een praatje met de heren. Op een ander moment, zijn Daisy en Jay juist weer heavenly in love aan de cocktailbar of casinotafel te vinden. Het stel is perfect gestyled, wandelt door uw evenement alsof ze genodigd zijn maar vervullen ondertussen praktische functies en een extra 'sparkling' op uw feestavond.

Met hun polaroidcamera maken ze leuke kiekjes en interactie met uw gasten, verder zijn ze in te zetten om bijvoorbeeld Gatsby accessoires uit te delen, de dansvloer snel te vullen, bepaalde elementen van uw evenement in the spotlight te zetten en kunnen ze assisteren bij het aankondigen van uw sprekers, aanreiken van Awards e.a.

Jullie waren een geweldig leuke en onmisbare aanvulling voor ons event, dank ook voor de leuke polaroids!

Meer informatie

Great Gatsby acteurs Daisy & Jay, dansers & hosting entertainers boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Great Gatsby acteurs Daisy & Jay, dansers & hosting entertainers.

Offerte Info

Offerte aanvragen voor Great Gatsby acteurs Daisy & Jay, dansers & hosting entertainers of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Great Gatsby acteurs Daisy & Jay, dansers & hosting entertainers. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen