Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Informatie aanvragen

voor Gitarist Roel Goedhart

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Gitarist Roel Goedhart

Roel Goedhart begon als 7-jarig jochie met gitaarspelen. Hij had de smaak al snel te pakken en bleek een waar talent. Na het VWO was een professionele opleiding tot gitarist een logische stap. Roel behaalde in 2011 zijn bachelor klassiek gitaar bij Lydia Kennedy aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2013 volgde een master bij Enno Voorhorst aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Roel beschikt over een schat aan ervaring. Op 17-jarige leeftijd speelde hij de solo in het befaamde Concerto de Aranjuez van Joaquin Rodrigo. In 2012 debuteerde hij op de klassieke tv-zender BravaNL. De korte dansfilm Le Médaillon, met Roel Goedhart als productieleider en gitarist, toonde een unieke combinatie tussen dans en klassieke gitaarmuziek. Roel werd hierdoor bekend als dé klassiek gitarist die dansers begeleidt. De film werd in zeker zeventien landen op tv uitgezonden.

Roel groeide uit tot een graag geziene gast op gerenommeerde concertpodia in Nederland, zoals het Muziekgebouw aan het IJ en Korzo. Daarnaast werkte hij mee aan de musicals 'Voor Je Het Weet' en 'Dogfight'. Eveneens werkt hij nauw samen met muzikaal leider Alan Evans (Hair en West Side Story in New York) en kleinkunstenares Brechtje Kat, bekend van de tv-serie Celblok H. Verder vormt hij samen met Lynn Jansen het popduo Girl & Guitar.

Van klassiek en volksmuziek tot theater en pop. Als solist of begeleider, elektrisch of akoestisch, uitvoerend en creërend. Als allround professional in de gitaarmuziek staat Roel Goedhart open voor projecten in verschillende muziekstijlen.

Gitarist Roel Goedhart is te boeken voor uw:

  • Borrel
  • (Bedrijfs-) evenement
  • Huwelijk
  • Verjaardag
  • Of andere feestelijke aangelegenheid