Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Offerte aanvragen

voor Akoestisch mobiele act 't Fietsorkest

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Akoestisch mobiele act 't Fietsorkest op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Akoestisch mobiele act 't Fietsorkest

Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap op een 4 meter lange, zespersoons tandem verschijnt, steelt het de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten. Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Plotseling stopt het gevaarte, de muzikanten stappen af met veel bombarie en er volgt een onnavolgbare taptoe, een hilarische ballet act of een absurde slapstick met halsbrekende, acrobatische toeren. Daarbij wordt niet geschroomd de toeschouwer op het verkeerde been te zetten en is zelfspot één van de ingrediënten. Als de tandem na veel geharrewar weer vertrekt, blijft het publiek achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

 

Het Brabants Fietsharmonisch Orkest uit Eindhoven , 't Fietsorkest (opgericht in 2002) heeft de volgende  bezetting: trompet, tenorsax, altsax, accordeon, bastuba, grote trom, bekkens en fietsbel. Het repertoire bestaat o.a. uit circus- en filmmuziek (Laurel & Hardy, Nino Rota), klezmer, ragtime en jazz.

 

Dit fietsorkest steelt al jaren de show op straattheaterfestivals, in optochten, bij openluchtfeesten, bij de opening van wegen en fietspaden en in winkelcentra in binnen- en buitenland. ( o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Leuven, Salzburg, Parijs, Metz, Barcelona, Malaga, Milaan, Düsseldorf en Keulen)

 

't Fietsorkest is een akoestisch en mobiele act die onversterkt als entree-act, ontvangstact of sfeermaker kan worden ingezet voor locaties binnen en buiten alwaar voldoende ruimte is om de bocht te maken...!

Inzetbaar

  • buiten of in grote ruimten
  • als sfeermaker of entree-act
  • als gekleurde pietenact in de Sinterklaasperiode
  • als Kerstmannenorkest in de Kerstperiode
  • als typische Hollandse act voor Internationale ontvangsten
  • voor jong en oud