Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Female DJ Helene di Firenzi

Een DJ met character, uitstraling en een verfijnde muziekkeuze!

Helene werd al vroeg duidelijk dat de passie van haar ouders voor klassieke en jazz muziek in haar genen was ingegeven. En toch was het uiteindelijk haar dansentertainment bedrijf Blitz, dat zij met haar beste vriendin oprichtte, dat de doorslag gaf richting haar carrière als Dutch DJ Helene di Firenzi. Het was namelijk Blitz dat haar eind jaren ’90 in aanraking bracht met de top van het DJ gilde waarna HET gebeurde: "Dit wilde zij ook!" Muziek was haar passie en nu is haar passie haar vak. Of zoals ze zelf zo mooi zegt "Today I am living my dream" En hoe!  

Sinds Helene di Firenzi in 1999 haar DJ booth betreedt, gaat alles in een stroomversnelling. Van de iT in Amsterdam met DJ Jean naar ID&T radio (SLAM FM) en van Mysteryland in 2005 & 2006 tot meerdere resident plekken waaronder Jackie rc in Rotterdam samen met Fedde le Grand. Maar vraag haar naar haar hoogtepunt tot nu toe en zij zal ongetwijfeld haar DJ rol in de 7 VIP parties van Marco Borsato’s "Wit licht" concerten in het Gelredome en de geweldige MUST feesten in Rotterdam noemen.

Wat een fijne muziekkeuze!

Meer informatie

Female DJ Helene di Firenzi boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Female DJ Helene di Firenzi.

Offerte Info

Inzetbaar voor:

  • Borrels
  • Recepties
  • Netwerkgelegenheden
  • Beurzen
  • Diners
  • Feesten

Offerte aanvragen voor Female DJ Helene di Firenzi of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Female DJ Helene di Firenzi. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen