Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Informatie aanvragen

voor Great Gatsby, Burlesque dansact, Champagne-glas-act

Vul onderstaand formulier om vrijblijvende informatie te ontvangen over de mogelijkheden en kosten voor deze artiest.

Over Great Gatsby, Burlesque dansact, Champagne-glas-act

Bent u op zoek naar een echte internationale burlesque danseres? Met haar elegantie, glamorous uitstraling en luxueuze kostuums fascineert onze dame het publiek en brengt ze burlesque naar ieder podium! Ze neemt u mee in een ware fantasie vol seductie en spektakel.

Boek één van de onderstaande acts voor uw evenement:

- Pink Champagne
- Waaierdans

Pink Champagne
Deze act laat een sophisticated burlesque striptease zien gevolgd door een bad in een gigantische champagne of martini glas. Het is de meest populaire act voor speciale evenementen zoals gala’s, dinershows, bedrijfsfeesten en bruiloften. Wat deze act extra bijzonder maakt is het prachtige handgemaakte kostuum. De burlesqueshow’s zijn altijd stijlvol, het broekje en tepelkwastjes blijven aan. Mocht u toch opzoek zijn naar een meer geklede act, dan kan de show altijd aangepast worden.

Waaierdans  
Een klassieke burlesque dans met blauwe struisvogelveren waaiers. De waaierdans is een van de meest iconische burlesque acts. Deze show geeft glamour aan ieder evenement.

Uiteraard behoort een show speciaal opmaat ook tot de mogelijkheden! Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Te boeken shows:

  • Waaierdans

  • Burlesque Classic Tease

  • Pink Champagne

  • Burlesque Boudoir

  • Gentle Lady

  • Marilyn Monroe look alike