Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Offerte aanvragen

voor Dixielandband

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw exacte wensen te bespreken. Hierna doen wij u een passend voorstel toekomen.

Waarvoor wilt u Dixielandband op laten treden?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Verder nog vragen of opmerkingen bij uw offerteaanvraag?

Over Dixielandband

Bent u op zoek naar een Dixielandband, Looporkest, One man Band of Swingcombo? Van een swingend podiumorkest tot een looporkest voor uw gastenontvangst of braderie, een swing combo voor uw receptie, een thema dixieband voor feesten of promotie in uw winkelcentrum. Als het kleiner moet zijn of op de achtergrond hebben we een dixieland duo of de one-man band. Dixielandband staat voor Topkwaliteit in Dixieland!

‘Nieuwe Stijl Dixieland’, dat is het credo van de muzikanten van looporkest McDixie Light die een absoluut gevoel hebben voor sfeer en vermaak. Zij spelen een voor iedereen herkenbaar repertoire in dixie-stijl. Als looporkest maar ook op een vaste plek of podium. Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. Een dixielandorkest in smoking geeft net even dat extra feestelijke tintje aan uw event. Deze heren hebben een ruime ervaring als het gaat om grote partijen. Spelen bij de entree waar uw gasten aankomen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Er kan eventueel een hoes om de sousafoon gemaakt worden met bijvoorbeeld uw logo of familiewapen.

Zeer geschikt voor:

  • Markten en Braderieën
  • Winkelcentra
  • Bedrijfsfeesten
  • Festivals
  • Jubilea
  • Kerst e.a. feestdagen