Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Dance crew 'Avant Garde Collective'

Dansgroep die diverse dansstijlen combineert in indrukwekkende choreografieën

Avant Garde Collective is een unieke dansgroep die gespecialiseerd is in diverse dansstijlen. Op vernieuwende, eigen wijze weet Avant Garde Collective deze dansstijlen te combineren in indrukwekkende choreografieën.

In november 2015 brachten oprichters Herrold Anakotta & Kevin van der Kleij de zeven leden van Avant Garde Collective bij elkaar. De dansers zijn allen gespecialiseerd op een ander gebied binnen de urban Dansstijlen. Deze kwaliteiten vullen elkaar perfect aan waardoor er een unieke samenstelling ontstaat. Hier ligt de kracht van Avant Garde Collective.

Avant Garde Collective werd speciaal gevormd voor het Nederlandse televisieprogramma Battle on the Dancefloor, waar Avant Garde Collective grote successen behaalde. Keer op keer werd Avant Garde Collective beloont met de hoogste puntentelling waarbij de groep de concurrentie ver achter zich liet. Als jury- en publieksfavoriet wist Avant Garde Collective het dansprogramma te winnen met als hoofdprijs een optreden bij "Let's Dance" in het Ziggodome.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een eigen theatershow door heel Nederland. De ambities van Avant Garde Collective reiken echter nog verder en de droom van een internationale tour komt steeds dichter bij realiteit.

Dansstijlen: Popping, Hiphop, Contemporary, Locking, Breakdance, Freestyle

Vernieuwend, eigen wijze en een zeer indrukwekkende dansgroep!

Meer informatie

Dance crew 'Avant Garde Collective' boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Dance crew 'Avant Garde Collective'.

Offerte Info

Te boeken voor:

- Shows (van max. 10 minuten)
- Workshops
- Theatervoorstellingen
- Maatwerkproducties

Offerte aanvragen voor Dance crew 'Avant Garde Collective' of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Dance crew 'Avant Garde Collective'. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen