Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl

Akoestisch mobiele band 'Ruwe Bolsters'

Lief met een rauw randje!

Marcel Fokker, zanger, jarenlang het gezicht en oprichter van de ‘Heeren van het Goede Leven’ en erna van ‘The Tiny Little Bigband’ heeft een nieuwe mobiele formatie’, genaamd ‘Ruwe Bolsters’ bestaande uit meerstemmig zang, contrabas en gitaar.

In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Ruwe Bolsters hebben zich uit het jetset-bestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven. vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze , zonder overschreeuwend materiaal. Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock ‘n roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar.

Swingende bas en strak gespeelde gitaar zorgen voor een solide basis waarop een krachtige meerstemmige samenzang kan excelleren. Rekent u op een verrassend, verfrissend vermakelijkheidstrio, dat zich immer in verschijningsvorm en repertoirekeuze aanpast aan de sfeer van het gedruis. De sfeer wordt na de spreekwoordelijke uitwisseling van de gebruikelijke vonken tot atmosferische hoogten gedreven…

Ruwe Bolsters is inzetbaar als duo, trio of kwartet in een akoestisch en mobiele formatie of versterkt voor op een podium.

Geweldige sfeermakers maar ook prima op de achtergrond!

Meer informatie

Akoestisch mobiele band 'Ruwe Bolsters' boeken voor een optreden?
EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Akoestisch mobiele band 'Ruwe Bolsters'.

Offerte Info

Offerte aanvragen voor Akoestisch mobiele band 'Ruwe Bolsters' of meer informatie?

EV-entertainment is management- en boekingsbureau van Akoestisch mobiele band 'Ruwe Bolsters'. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen