Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Akoestisch duo Girl & Guitar

De allermooiste pop- en jazzliedjes

‘Girl & Guitar’ is een nieuw, fris, muzikaal duo dat de allermooiste pop- en jazzliedjes ten gehore brengt op uw event, evenement, borrel of diner!Het duo bestaat uit Roel Goedhart en Lynn Jansen; een klassiek opgeleid gitarist en een zangeres die tevens werkzaam is als actrice.Vanuit hun brede muzikale liefde en interesse zingt en speelt het tweetal songs uit verscheidene muziekstijlen, -genres en decennia.

Met Justin Bieber, Dolly Parton en Micheal Jackson op het programma laten zij de luisteraar genieten van veelzijdig en verrassend repertoire.‘Girl & Guitar’ is een nieuw, fris, muzikaal duo dat de allermooiste pop- en jazzliedjes ten gehore brengt op uw event, evenement, borrel of diner!

Girl & Guitar speelt hedendaagse en klassieke songs uit de pop- en de jazzmuziek in een akoestische uitvoering. Dat maakt hun muziek puur, toegankelijk en stijlvol. Met Roels klassieke gitaaropleiding en Lynns acteerachtergrond brengen zij een heel eigen uitvoering van de muziek die gespeeld wordt.

 

Het repertoire van Girl & Guitar wordt gebracht in een afwisselend programma opgebouwd uit ballads, up-tempo songs, moderne songs en standards. Daardoor is het duo uitermate geschikt als hoofd-, achtergrond- of welkomstact.

 

Een greep uit hun repertoire:

  • Girls  Just Wanna Have Fun – Cindy Lauper
  • Love Yourself – Justin Bieber
  • Parijs – Kenny B
  • Seven Nation Army – Ben L’oncle Soul
  • Catch & Release – Matt Simons
 

Ze zijn te boeken voor uw borrel, (bedrijfs-)evenement, huwelijk, verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid. Daarnaast heeft Girl & Guitar een speciale ‘welkom-set’ samengesteld; een speciale set met songs die passend zijn bij het verwelkomen van uw gasten.

 

Ze spelen (licht) versterkt en zijn gemakkelijk per set te verplaatsen.

Meer informatie

Akoestisch duo Girl & Guitar boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Akoestisch duo Girl & Guitar.

Offerte Info

Offerte aanvragen voor Akoestisch duo Girl & Guitar of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Akoestisch duo Girl & Guitar. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen