Neem voor boekingen en informatie contact op met 010 742 06 91 of info@ev-entertainment.nl
Exclusief

Klassieke ensembles Saskia van Otterloo & Friends

De schoonheid en klasse van klassieke muziek op uw evenement!

Onder de enthousiaste en deskundige leiding van Saskia van Otterloo worden de beste, representatieve, klassiek geschoolde muzikanten geselecteerd voor een ensemble dat aansluit bij uw stijlvolle evenement.

Concept en werkwijze. Het zou schorten aan kwaliteit als we met een handjevol vaste muzikanten de muzikale omlijsting van uw evenement zouden willen invullen. Musici van deze kwaliteit spelen in de verschillende grote Nederlandse orkesten en zijn slechts zo nu en dan beschikbaar voor een optreden tijdens een besloten bedrijfsevenement. Met ons netwerk putten we echter uit een grote lijst met grote namen en kunnen wij te allen tijde uw muzikale wensen vervullen.

Ensembles en muziek. Wij verzorgen kamermuziek met strijkkwartetten (altviool, twee violen en cello) en verschillende duo en trio ensembles als cello en viool, twee cello’s, twee violen, piano en cello, pianotrio (viool, cello en piano), strijktrio (viool, altviool en cello) et cetera. De muziek varieert van licht klassiek, romantisch, jazzy en salonmuziek, afhankelijk van het ensemble dat u kiest. Als u specifieke wensen heeft voor een bepaald instrument, een bijzondere combinatie of een groter ensemble of orkest is dat uiteraard altijd bespreekbaar.

Inzetbaarheid De muzikanten spelen akoestisch en komen al prachtig tot hun recht op een klein podium of speelvlak dat goed wordt uitgelicht. De strijkers nemen plaats op een stoel zonder armleuningen en met rechte zitting. Dames zijn stijlvol gekleed in lange avondkleding en de heren al naar gelang uw wens in rokkostuum, smoking of in pak als het wat informeler moet zijn.

Wat fijn dat er zulke jonge getalenteerde klassieke muzikanten zijn die hun muziek met een brede doelgroep delen!

Meer informatie

Klassieke ensembles Saskia van Otterloo & Friends boeken voor een optreden?
EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Klassieke ensembles Saskia van Otterloo & Friends.

Offerte Info

Saskia van Otterloo

Saskia van Otterloo Saskia kreeg vanaf haar vijfde jaar celloles van haar vader. Daarna studeerde zij achtereenvolgens bij Harro Ruijsenaars, Michel Dispa, Dmitry Ferschtman en Gregor Horsch. Ook heeft zij barokcello gestudeerd bij Wouter Möller. Zij volgde masterclasses bij diverse internationale grootheden.

Saskia behaalde reeds op jonge leeftijd vele prijzen, o.a. in het Prinses Christina Concours en het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland. Dit bezorgde haar o.m. optredens in Parijs, Noorwegen, Polen, Slovenië en concerttournees door Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Ervaring

Saskia heeft een jarenlange ervaring met het spelen van kamermuziek in diverse ensmbles. Ze won ook hier vele prijzen mee en gaf concerten over de hele wereld. Momenteel treedt ze regelmatig op met pianiste Noriko Yabe en met haar klarinettrio 'Trio Burlesco'. Trio Burlesco nam in 2008 met groot succes deel aan het Vriendenkransconcours van het Concertgebouw en mocht naar aanleiding daarvan een cd opnemen.

In 2004 heeft Saskia een jaar lang de academie van het Koninklijk Concertgebouworkest gevolgd. Daarnaast remplaceerde zij regelmatig in diverse Nederlandse orkesten. (o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest) Vanaf augustus 2008 is zij als vast orkestlid verbonden aan het Brabants Orkest.

Inzetbaarheid

Onze ensembles en strijkkwartetten doen het goed op de achtergrond tijdens stijlvolle recepties, borrels, buffetten en diners van kleine tot grote gezelschappen. Doelgroepen van hoger opgeleiden waarderen een klassieke muzikale omlijsting in het bijzonder. Ook voor andere doelgroepen kan live gespeelde kamermuziek grote toegevoegde waarde leveren voor de gehele sfeer en ambiance van een avond. Denkt u daarbij ook aan mooie locaties zoals kastelen, musea, monumentale gebouwen of juist het tegenovergestelde wat zorgt voor een prachtig contrast zoals een pakhuis of industriële locatie.

Offerte aanvragen voor Klassieke ensembles Saskia van Otterloo & Friends of meer informatie?

EV-entertainment is het exclusieve management- en boekingsbureau van Klassieke ensembles Saskia van Otterloo & Friends. oek deze act direct of vraag meer informatie aan.
Voor vragen bel ons op 010 - 742 06 91

Vrijblijvende offerte Informatie aanvragen